Fa'avasegaina alamanuia fa'apipi'i tui

O le faʻamatalaga ma le faʻavasegaina o le faʻapipiʻiina o pisinisi o loʻo taʻua ai o le faʻaogaina o le tui e vaevaeina i le paʻu o le paʻu, o le paʻu palasitika ma le faʻaogaina o le tui: 1. Paʻu paʻu paʻu: o le faʻaogaina o le paʻu o se auala gaosiga e tuʻu saʻo ai le paʻu mai le paelo i totonu o le paʻu. mo vulcanization.O le lelei o le faʻapipiʻiina o tui paʻu e: e ui lava o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le taamilosaga e faʻapipiʻiina e puupuu, o le gaosiga o le gaosiga e maualuga, o le faʻagasologa o le sauniuniga o le embryo e faʻaumatia, o le malosi o le galue e laʻititi, ma le lelei o le oloa.
O le faʻamatalaga ma le faʻavasegaina o le faʻapipiʻiina o faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻaalia ai 2. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi palasitika: faʻapipiʻi palasitika o se auala o oloa palasitika.E tui palasitika liusuavai i totonu o le palasitika oloa faʻapipiʻi e ala i le faʻaogaina o le mamafa, ma o vaega palasitika manaʻomia e maua mai i le malulu.O lo'o iai masini fa'apipi'i fa'ainisinia fa'apitoa e fa'aoga mo le tui.I le taimi nei, o le polystyrene o le palasitika sili ona faʻaaogaina.
O le faʻamatalaga ma le faʻavasegaina o faʻasalalauga faʻapipiʻi faʻaalia o loʻo faʻaalia ai le 3. Faʻapipiʻiina o le tui: o foliga e maua e masani lava o le oloa mulimuli, ma e leai se isi gaioiga e manaʻomia aʻo leʻi faʻapipiʻiina pe faʻaaogaina e avea ma oloa mulimuli.Le tele o faʻamatalaga, e pei o le faʻafefe, ivi ma filo, e mafai ona faia i le laasaga e tasi o tui tui.
I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o tekinolosi faʻatekonolosi a Saina i le gaosiga o masini masini tui, o le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu e Saina o masini tui tui sa i ai i se tulaga lelei.I tulaga o le auina atu i fafo, e tusa ai ma le faʻamatalaga ma le faʻavasegaina o le gaosiga o tui, o le fua faʻatau atu o masini tui tui a Saina ua faʻaalia ai le agai i luga talu mai le 2015. I le 2021, o le a 49294, i lalo ole 31.6 le aofaʻi o le atunuʻu e auina atu i fafo o masini tui tui. % tausaga i lea tausaga;O le aofa'i o oloa auina atu i fafo o le US $1.693 piliona, i luga 39.6% tausaga i lea tausaga.
Mai le vaaiga o le tau o oloa auina atu i fafo o oloa gaosi masini tui, talu mai le 2015, o le tau auina atu i fafo o oloa gaosi masini tui a Saina ua faaalia ai le agai i lalo o le faateia.I le 2018, o le averesi o le faʻatau atu o oloa gaosi masini tui tui o le 16000 tala / seti, o le pito maualalo i tausaga talu ai nei, ona toe faʻaleleia ai lea o le tau.E oo atu i le 2021, o le averesi o tau o oloa auina atu i fafo o oloa gaosi masini tui tui e 34400 tala / seti, o se siitaga tele i luga o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.
E masani ona faʻaaogaina le faʻaogaina o tui i totonu o fale gaosi oloa, o le auala lea o le faʻataʻitaʻiina o oloa gaosi oloa.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le maketi tui tui, o loʻo faʻaleleia pea le tekonolosi o le gaosiga o masini masini tui a Saina.


Taimi meli: Nov-29-2022