Fa'atomuaga ile Lomitusi Padu mo le Papatusi Fa'aoso Fa'aoso o Mea Fa'ailo Afi

talafou7
O le lomitusi pa'u ose faiga lolomi ta'uta'ua e fa'aaogaina e fa'aliliu ai le vaitusi mai se ipu lomitusi i luga o se mea fa'apipi'i fa'atasi ai ma le fesoasoani a se pusa silikoni vaivai.E fa'aaogaina lautele mo le lolomiina i luga o mea e le masani ai foliga pei o le tusi tusi fa'aoso ipu o se masini fa'ailo afi tui.

O le ipu fa'aoso fa'ailoga tusi lesona o se vaega taua o le fa'ailo afi.E fa'aaogaina e fa'aoso ai ma le lima le fa'ailo pe a tupu se fa'alavelave fa'afuase'i.O le ipu e faia i le palasitika ma o loʻo i ai se faʻamau maualuga e manaʻomia ona lolomi i le upu "FIRE" i le mumu mo le faigofie ona iloa.

Ina ia ausia le tulaga maualuga lomitusi i luga o le tusi lesona faʻaoso ipu, lolomi pad o le auala sili ona talafeagai.E mafai ai ona lolomi sa'o ma tumau i luga o le fa'amau si'i e aunoa ma le fa'aleagaina po'o le sasaina o luga o le ipu.O le faagasologa e aofia ai laasaga nei:

1. Sauniuniga o le ipu lomitusi: O se ipu lomitusi ma le ata o le upu "FIRE" i tua e faia i le faʻaaogaina o tekinolosi ata-polymer.

2. Sauniuniga vaitusi: O se ituaiga vaitusi faʻapitoa e mafai ona pipii i luga o palasitika ma faʻafefe ai le vevela vevela ua saunia.

3. Ink application: O le vaitusi o loʻo faʻaogaina i le lomitusi ipu, ma o le tele o vaitusi e aveese ma le lau fomaʻi.

Sauniuniga 4.Pad: E fa'aaogaina se pusa silikoni vaivai e piki ai le vaitusi mai le ipu lomitusi ma fa'afeiloa'i i luga o le ipu fa'aoso o le tusi lesona.

5. Lomitusi: O loʻo faʻapipiʻi le paʻu i luga o le ki luga o le ipu faʻaoso, faʻafeiloaʻi le vaitusi i luga.

6. Drying: O le ipu faʻaoso lolomi e tuʻu e faʻagogo mo ni nai itula aʻo leʻi faʻapipiʻiina i totonu o le masini afi afi.

I le fa'ai'uga, o le lomitusi pad o se auala fa'atuatuaina ma lelei mo le lomitusi i luga o le fa'ailoga tusi tusi fa'aoso ipu o se masini fa'ailo afi tui.E maua ai lomiga maualuga ma tumau e fetaui ma tulaga saogalemu e manaʻomia mo ia masini.


Taimi meli: Me-30-2023